بازاریابی سنتی چیست؟
بازاریابی سنتی نوعی بازاریابی است که در آن بازاریابان از بسترهای سنتی مانند رسانه های چاپی و رسانه های پخش و غیره استفاده می کنند.
قبل از محبوبیت بازاریابی دیجیتال و بازاریابی رسانه های اجتماعی، بازاریابی سنتی انتخاب شرکت ها برای تبلیغ محصولات خود به مشتریان خود بود.
با این حال، بازاریابی رسانه های سنتی هنوز توسط شرکت ها برای تبلیغ محصولات خود استفاده می شود و آنها هنوز هم پول زیادی را برای تبلیغ محصولات خود با استفاده از بازاریابی رسانه سنتی خرج می کنند.
شما چندین بار در روز با بازاریابی رسانه ای سنتی مواجه خواهید شد.
به عنوان مثال، هنگامی که پخش زنده مسابقه کریکت را تماشا می کنید، تبلیغات چندین محصول را در زمان استراحت مشاهده می کنید.

بازاریابی سنتی
چرا بازاریاب از بازاریابی سنتی استفاده می کند؟
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا بازاریابان از بازاریابی رسانه ای سنتی استفاده می کنند. بیایید یک به یک در مورد آنها بیاموزیم.
1) توانایی دستیابی به مخاطبان گسترده
بازاریابی دیجیتال و بازاریابی اجتماعی انتخاب مناسبی برای تبلیغ محصولات به نسل هزاره یا افرادی است که اغلب از فناوری استفاده می کنند.
اما بازاریابی سنتی این توانایی را دارد که به افرادی که در مناطق روستایی زندگی می کنند و به طور مکرر از رسانه های دیجیتال استفاده نمی کنند دسترسی پیدا کند.
به عنوان مثال، افراد مسن از فناوری آگاه نیستند و همچنان به تلویزیون، رادیو و روزنامه ها برای اطلاع از اتفاقات جهان متکی هستند. بنابراین، این پلتفرم ها بهترین رسانه بازاریابی برای آگاه کردن چنین افرادی از محصولات شما هستند.
2) کره چشم های بزرگ مشترک است
دومین دلیل استفاده از بازاریابی سنتی این است که این پلتفرم ها در مکان های عمومی قرار می گیرند و مردم به صورت ناخواسته تبلیغات را مشاهده می کنند.
به عنوان مثال، تلویزیون نصب شده در تمام اتاق های انتظار را می بینید، خواه اتاق انتظار در ایستگاه راه آهن باشد یا اتاق انتظار در بیمارستان.
علاوه بر این، شرکتها محصولات خود را بر روی بیلبوردهایی با اندازه واقعی در کنار جادهها تبلیغ میکنند تا حتی زمانی که مردم در حال سفر یا رانندگی به خانه هستند، محصولات خود را برای مردم تبلیغ کنند.
3) به افراد با نیازهای ویژه خدمات رسانی می کند
بازاریابی سنتی سبک خوبی برای تبلیغ محصولات به افراد با نیازهای خاص است.
به عنوان مثال، شما می توانید با تبلیغات در رادیو، محصولی را برای افراد نابینا تبلیغ کنید و علاوه بر این، این افراد می توانند با ملاقات چهره به چهره و آگاه کردن آنها از مزایای محصولاتی که می خواهید به آنها بفروشید، هدف قرار گیرند.

بازاریابی سنتی
8 نوع بازاریابی سنتی
روش های مختلفی برای بازاریابی سنتی وجود دارد. بیایید یک به یک در مورد آنها بیاموزیم.
1) تلویزیون
تلویزیون محبوب ترین و ارجح ترین پلتفرم برای بازاریابی است. این به این دلیل است که تلویزیون به بخشی جدایی ناپذیر از هر خانواده تبدیل شده است. مردم بیشتر اوقات فراغت خود را در مقابل تلویزیون می گذرانند بنابراین شرکت ها از تلویزیون برای تبلیغ محصولات خود برای مردم استفاده می کنند.
به طور کلی، زنان و کودکان بیشتر وقت خود را صرف تماشای تلویزیون می کنند.
زنان صابون ها و فیلم های روزانه را تماشا می کنند، بچه ها حداکثر زمان خود را صرف تماشای کارتون در تلویزیون می کنند، در حالی که مردان کانال های ورزشی را از تلویزیون تماشا می کنند. بنابراین، شرکت ها محصولات خود را بر اساس مخاطبان برنامه ها در فاصله بین برنامه های تلویزیونی قرار می دهند.
به عنوان مثال، محصولات Kid’s در کانالهای کارتونی و محصولات مرتبط با مصارف خانگی و زنانه در بین تعطیلات سریالهای تلویزیونی تبلیغ میشوند.
علاوه بر این، تلویزیون در مکانهای عمومی مانند فرودگاهها، ایستگاههای راهآهن و اتاقهای انتظار بیمارستانها و سالنها نیز نصب میشود که مردم کار زیادی برای انجام دادن ندارند و وقت خود را با تماشای تلویزیون میکشند.
بنابراین تلویزیون یکی از بهترین بسترها برای تبلیغ محصولات به مردم است.
2) رادیو
پلتفرم دیگری که توسط بازاریابان برای تبلیغ محصولات به مخاطبان گسترده استفاده می شود، رادیو است.
اگرچه رادیو به فناوری گذشته تبدیل شده است، زمانی که مردم فقط یک حالت سرگرمی برای سرگرمی داشتند. با این حال، پلت فرم رادیو در زمان حاضر محبوبیت خود را از دست نداده است و هنوز هم بخش بزرگی از مردم هنوز برای سرگرمی به رادیو گوش می دهند.
به عنوان مثال، مردم هنگام سفر به محل کار، رادیو را در ماشین خود پخش می کنند.
از این رو بازاریاب رادیو را بستری مهم برای تبلیغ محصولات خود و دستیابی به طیف وسیعی از مخاطبان می داند و یکی از مزایای استفاده از رادیو به عنوان یک بازار سنتی این است که یک بستر ارزان قیمت برای بازاریابی است.
بنابراین، بسیاری از شرکت ها با بودجه بازاریابی کم از این پلت فرم برای تبلیغ محصولات خود استفاده می کنند.
3) روزنامه ها
تبلیغات روزنامه به عنوان تبلیغات رسانه های چاپی نیز شناخته می شود.
تبلیغات چاپی نوعی بازاریابی سنتی است که در آن شرکتها محصولات خود را با چاپ آگهی در روزنامه تبلیغ میکنند.
حتی در عصر رسانه های دیجیتال، چندین بستر رسانه سنتی وجود دارد که مخاطبان زیادی دارد و روزنامه یکی از آنهاست.
مانند زمان های قدیم، هنوز بسیاری از خانواده ها هستند که هر روز روزنامه می خرند تا از اتفاقات در سراسر جهان مطلع شوند.
از این رو، شرکت ها یک آگهی چاپی برای محصولات خود در روزنامه ها راه اندازی می کنند تا مردم را از محصولات خود آگاه کنند.
بازاریابان از این نوع بازاریابی سنتی برای تبلیغ فروش و عرضه محصولات خود برای جذب افراد بیشتر استفاده می کنند و به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی خود، کوپن های تخفیف را در تبلیغات روزنامه چاپ می کنند تا افراد بیشتری بتوانند از پیشنهاد آنها استفاده کنند. .
یک روزنامه باز کنید و چندین آگهی برای اندازه های مختلف خواهید دید.
4) بازاریابی مجله
نمونه دیگری از بازاریابی رسانه های چاپی، بازاریابی در مجلات است. بر خلاف روزنامه ها، مجلات به صورت ماهانه چاپ می شوند.
چندین مجله معروف مانند People، Vogue، Time Magazine، New Yorkers، Reader’s Digest، US weekly، entertainment weekly و Men’s health، Cosmopolitan، National Geographic و غیره وجود دارد.
این مجلات در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارند. از این رو شرکت ها هزینه های هنگفتی را برای تبلیغ محصولات خود در مجلات خرج می کنند و معمولاً برندهای گران قیمت و سلطنتی محصولات خود را در مجلات تبلیغ می کنند، خوانندگان این مجلات افرادی با جایگاه بالا و افرادی هستند که توانایی خرید چنین برندهایی را دارند.
بنابراین آگهی یک عطر گران قیمت را در مجله و آگهی یک دئودورانت ارزان را در روزنامه خواهید دید.
5) فضای باز
تبلیغات در فضای باز نمونه دیگری از بازاریابی سنتی است. در این نوع بازاریابی، بازاریابان با چاپ آگهی بر روی بیلبوردها، تبلیغات ترانزیت، تبلیغات چریکی، نمایش نقاط فروش، بیلبوردهای موبایل و غیره، محصولات خود را تبلیغ می کنند.
حداقل انتظار استفاده از تاکتیک های بازاریابی هوشمند را داشته باشید.
6) تماس های تلفنی
تماس تلفنی از دیرباز یکی از روش های محبوب بازاریابی بوده است و هنوز هم شرکت ها از این تکنیک برای فروش محصولات خود به مردم و آگاه ساختن آنها از پیشنهادات ارائه شده توسط خود استفاده می کنند.
در این تکنیک بازاریابی سنتی، یک تماسگیرنده تلفنی با افراد تصادفی تماس میگیرد و در مورد محصولات و پیشنهادات به آنها میگوید.
شرکتها از این روش برای بازاریابی استفاده میکنند زیرا اثربخشی آن و هزینه کم است زیرا نیازی به سرمایهگذاری زیادی از طرف شرکت ندارد.
7) پست مستقیم
دایرکت میل به معنای ارسال ایمیل به مشتریان حاوی بروشورها، الگوهای پیشنهادی، کوپن های تخفیف یا دعوت به رویدادها است.
این نوع بازاریابی چند دهه پیش قبل از معرفی فناوری ایمیل بسیار رایج بود. با این حال، در زمان حاضر، شرکت ها از این روش فناوری سنتی برای نزدیک شدن به مشتریان خاص یا مشتریان وفادار خود استفاده می کنند.
آنها فهرستی از آدرسهای فیزیکی افراد را به دست میآورند و با افزودن نمونههایی از چند محصول به همراه بروشورهای محصولات، کوپنهای تخفیف برای خریدهای آینده و موارد دیگر، نامههای سفارشیشده را مطابق با سلیقه آنها تنظیم میکنند.
به عنوان مثال، شرکت هایی که محصولات آرایشی و بهداشتی می فروشند، محصولات خود را با دست نوشته برای افراد مشهور ارسال می کنند و از آنها می خواهند که محصولات خود را امتحان کنند.
آنها از این تکنیک بازاریابی برای جذب مشتریانی که این افراد مشهور را دنبال می کنند استفاده می کنند.
شرکت ها با سرمایه گذاری اندک سود زیادی به دست می آورند. علاوه بر این، شرکت ها همچنین برای مشتریان وفادار خود ایمیل می فرستند تا آنها را به تجارت خود متصل نگه دارند.
آنها برای مشتریان وفادار خود در مناسبت های خاص مانند تولد و سالگرد هدایایی ارسال می کنند تا یادآوری کنند که برای ارتباط با آنها ارزش قائل هستند.
8) شبکه سازی
شبکه سازی یک روش قدیمی اما کاملا موثر در بازاریابی سنتی است.
در شبکهسازی، شرکتها مستقیماً به مشتریان بالقوه خود نزدیک میشوند و با نمایش محصولات و دیکته کردن داستانهای موفقیت، آنها را جذب و تبدیل میکنند.
شرکت ها کنفرانس هایی را برگزار می کنند که در آن افراد فرصت ملاقات با تأثیرگذاران، شرکای بالقوه، مشتریان فعلی و غیره را دارند.
این نوع بازاریابی سنتی کاملاً مؤثر است زیرا مردم با دیدن افرادی که آنها را می شناسند و برای تبلیغ محصولات به آنها احترام می گذارند اعتماد بیشتری به یک محصول دارند.
شرکت های متعددی در بازار وجود دارند که کسب و کار خود را تنها با استفاده از تکنیک بازاریابی شبکه ای اداره می کنند و در حال حاضر جزو پردرآمدترین شرکت ها هستند.
نمونه هایی از این قبیل شرکت ها مانند Amway، Vestige و غیره است. به همین ترتیب، چندین نمونه از چندین شرکت دیگر وجود دارد که از شبکه به عنوان استراتژی بازاریابی خود استفاده می کنند.
8 مزیت استفاده از بازاریابی سنتی

بازاریابی سنتی
بازاریابی سنتی بهترین راه برای دستیابی به مخاطبان محلی است.
به عنوان مثال، با چاپ یک آگهی در یک روزنامه محلی یا با راه اندازی یک کانال خبری تلویزیونی تبلیغاتی می توانید مشتریان محلی بیشتری را جذب کنید و کسب و کار خود را چند برابر کنید.
یکی دیگر از مزایای استفاده از بازاریابی سنتی این است که این مواد می توانند بارها و بارها مورد استفاده مجدد قرار گیرند و یک بار پول خرج کنید و چندین بار از مزایای آن بهره مند شوید.
به عنوان مثال، جزوه ها و بروشورها می توانند توسط مشتریان برای مراجعات بعدی ذخیره شوند.
یکی دیگر از مزایای بازاریابی سنتی نسبت به دیجیتال مارکتینگ این است که پردازش و نگهداری اطلاعات به صورت چاپی برای افراد نسبت به اطلاعات به شکل دیجیتال آسان است.
این امر باعث میشود بازاریابی سنتی نسبت به بازاریابی دیجیتال تأثیرگذارتر باشد، زیرا هدف بازاریابی را بهتر انجام میدهد، یعنی تأثیرگذاری مثبت و ماندگار در ذهن مردم.
مردم با روشهای سنتی بازاریابی بر خلاف روشهای دیجیتال بازاریابی که در آن افراد از باز کردن ایمیل یا کلیک بر روی آگهی تبلیغاتی در حال اجرا در یک وبسایت میترسند، به دلیل ترس از دردسر راحت هستند.
روشهای بازاریابی سنتی به نظر آنها قابل اعتماد میآید، زیرا مجبورند مدت طولانی آن را تماشا کنند و نحوه ارائه اطلاعات آسیب کمتری دارد.
میزان موفقیت بازاریابی سنتی بسیار بالا است و به همین دلیل است که شرکت ها میلیون ها دلار را برای بازاریابی رسانه های سنتی خرج می کنند.
استفاده از شرکت های بازاریابی سنتی می تواند مخاطبان زیادی را هدف قرار دهد.
بازاریابی سنتی به ایجاد تصویر برند کمک می کند. زیرا وقتی مردم تبلیغات برندهای بیلبوردهای بزرگ یا تلویزیون را می بینند، آن را یک برند بزرگ در نظر می گیرند.
تکرار تبلیغات به افراد کمک می کند تا نام برند را به خاطر بسپارند. این به شرکت ها کمک می کند تا از شرکت های رقیب در بازار برتری پیدا کنند.
7 مضرات استفاده از بازاریابی سنتی
یکی از بزرگترین معایب بازاریابی سنتی این است که بسیار گران است. شرکتها باید میلیاردها دلار برای اجرای تبلیغات یک دقیقهای در تلویزیون هزینه کنند و باید مبلغ هنگفتی را برای تبلیغات بیلبورد بپردازند.
بازاریابی رسانه ای سنتی کمتر جذاب است زیرا این تبلیغات بر روی ارتباطات یک طرفه کار می کنند. تبلیغات بازاریابی سنتی مانند روش های بازاریابی دیجیتال تعاملی نیستند.
محاسبه بازگشت سرمایه (ROI) در بازاریابی سنتی دشوار است.
از آنجایی که شرکت ها نمی توانند ایده روشنی داشته باشند که کدام روش بازاریابی موثر است و برای خرید یک محصول به مشتری الهام می شود.
اطلاعاتی که با استفاده از تکنیک های بازاریابی سنتی توزیع می شود، پس از انتشار نمی توانند به روز شوند.
بازاریابی سفارشی با استفاده از روش های بازاریابی سنتی امکان پذیر نیست.
به عنوان مثال، در بازاریابی دیجیتال به مشتریان محصولات بر اساس تاریخچه آنها و محصولاتی که به آنها علاقه نشان داده اند نشان داده می شود.
در بازاریابی سنتی این امکان وجود ندارد، به همه صرف نظر از اینکه در مورد برند فکر می کنند، یک تبلیغ نشان داده می شود.
به راحتی می توان از تبلیغات سنتی چشم پوشی کرد زیرا مردم هنگام پخش یک تبلیغ در تلویزیون کانال خود را تغییر می دهند و معمولاً جزوه ها را بدون خواندن آنها دور می اندازند.
یکی دیگر از مضرات بازاریابی سنتی این است که افراد را با تحمیل به آنها آزار می دهد.
به عنوان مثال، هنگامی که مردم می خواهند در عوض برنامه مورد علاقه خود را تماشا کنند، تبلیغاتی به آنها نشان داده می شود که نمی خواهند تماشا کنند.
اطلاعات ارائه شده با استفاده از بازاریابی سنتی کاملاً محدود است زیرا شرکت ها ملزم به پرداخت بر اساس مدت زمان تبلیغات هستند.
از سوی دیگر بازاریابی سنتی شامل کانال های سنتی مانند بیلبوردها و رسانه های چاپی می شود.
دان دریپر را در فیلم Mad Men در نظر بگیرید که ایدههای تبلیغاتی تلویزیونی را طوفان فکری کرده و برای کوکاکولا کپی کنید.
تا زمان توسعه اینترنت در دهه 1990، بازاریابی سنتی تقریباً تنها نوع بازاریابی بود.
مثالی برای بازاریابی سنتی: طراحی جلد مجلات کلاسیک
طراحی جلد مجله کلاسیک توسط FuturisticBug
بازاریابی دیجیتال در مقابل بازاریابی سنتی: تفاوت چیست؟

بازاریابی سنتی
تفاوت اصلی بین بازاریابی دیجیتال و سنتی، رسانه ای است که مخاطب از طریق آن با پیام بازاریابی مواجه می شود.
در حالی که بازاریابی سنتی از رسانه های سنتی مانند مجلات و روزنامه ها استفاده می کند، بازاریابی دیجیتال از رسانه های دیجیتال مانند رسانه های اجتماعی یا وب سایت ها استفاده می کند.
از کدام نوع بازاریابی باید استفاده کرد؟
کلید یک کمپین بازاریابی عالی، یافتن تعادل مناسب بین سنتی و دیجیتال است. در سال 2020، بازاریابی دیجیتال یین یانگ بازاریابی سنتی است.
هر دو نقش مهمی در استراتژی بازاریابی ایفا می کنند، اما زمانی که به طور هماهنگ مورد استفاده قرار گیرند، هر کدام بالاتر می روند.
به عنوان مثال گینس را در نظر بگیرید. تبلیغات تلویزیونی آنها به دلیل فیلمبرداری منحصر به فرد و قدرتمندشان بدنام است. با گذشت بیش از 20 سال، کمپین کلاسیک گینس در سال 1999 با عنوان Surfer هنوز یکی از بهترین تبلیغات تلویزیونی تمام دوران است.
با این حال، حتی با این وضعیت افسانهای، گینس همچنان باید با زمان حرکت کند و بازاریابی دیجیتال را در استراتژی خود بگنجاند تا فرصتهای بازاریابی بزرگ را از دست ندهند.
از طریق گینس
گینس به منظور دستیابی به مخاطبان گسترده تر و جوان تر، اخیراً افق های بازاریابی دیجیتال خود را با ساخت محتوای ویدیویی به طور خاص برای فیس بوک و اینستاگرام گسترش داده است.
آنها بهجای تغییر قالب تبلیغات تلویزیونی، کمپینهای خود را بهعنوان اولین ویدیوهای اجتماعی با ساخت عکسها بهطور خاص با در نظر گرفتن فیسبوک و اینستاگرام فیلمبرداری کردند.
ویدئوها به طور خاص مخاطبانی را که در ذهن داشتند هدف قرار می دادند.
نتیجه یک کمپین شبکه های اجتماعی از نظر بصری خیره کننده و تاثیرگذار در مورد کابوی های Compton بود که از اسب های خود در کالیفرنیا مراقبت می کردند. علوفه اینستاگرام کاملاً مد روز و قابل اشتراک گذاری.
بازاریابی دیجیتال گینس
بازاریابی دیجیتال مدرن توسط گینس از طریق هفته بازاریابی
بیایید به جزئیات بپردازیم و تفاوت بین بازاریابی دیجیتال و بازاریابی سنتی و مزایا و معایب آنها را تعریف کنیم.
چه کسی استراتژی های بازاریابی سنتی را اجرا می کند؟

بازاریابی سنتی
از آنجایی که استراتژیهای بسیار متفاوتی را در بر میگیرد، تقریباً هر شرکتی که محصول یا خدماتی را میفروشد، از یک یا چند نوع بازاریابی سنتی به عنوان بخشی از استراتژی کلی تبلیغات استفاده میکند.
در بیشتر موارد، این شکل از تبلیغات به بودجه بازاریابی موجود شرکت بستگی دارد.
شرکت های متوسط و شرکت های بزرگ به احتمال زیاد از تبلیغات تلویزیونی استفاده می کنند.
تبلیغات در تلویزیون معمولاً گرانترین شکل بازاریابی است که قیمت آن به زمان و محتوای برنامه بستگی دارد.
به عنوان مثال، یک آگهی تبلیغاتی 30 ثانیه ای در طول Super Bowl 2012 حدود 3.5 میلیون دلار، بیش از 100000 دلار در ثانیه بود – و این رقم شامل هزینه های تولید نمی شود.
شرکتهای بزرگتر نیز بیشتر از پست مستقیم استفاده میکنند، زیرا هزینههای طراحی، چاپ و پست میتواند به مقدار قابل توجهی افزایش یابد. کسبوکارهای متوسط و بزرگ معمولاً از همه اشکال بازاریابی سنتی به روشی استفاده میکنند.
کارآفرینان و مشاغل کوچک، که ممکن است بودجه بازاریابی محدودی داشته باشند، اغلب از بازاریابی چاپی در روزنامه ها یا خبرنامه ها برای تبلیغ به مشتریان محلی استفاده می کنند.
بسیاری نیز تبلیغات رادیویی محلی را قرار می دهند. برخی از پست مستقیم استفاده می کنند و تعداد کمی ممکن است از بازاریابی تلفنی محدود استفاده کنند.
در حالی که تبلیغات تلویزیونی شبکه معمولاً خارج از محدوده بودجه شرکتهای کوچکتر است، برنامههای کابلی محلی تبلیغات تلویزیونی را برای این نوع کسبوکارها قابل دسترستر کرده است، با هزینههای کمتر از 15 دلار برای هر 30 ثانیه به اضافه هزینههای تولید.
چگونه یک طرح بازاریابی سنتی تدوین می شود؟
استراتژی های توسعه یک طرح بازاریابی سنتی، بسته به شکل تبلیغات استفاده شده و نوع کسب و کار، بسیار متفاوت است.
در برخی از شرکت ها، به ویژه مشاغل کوچک، کل کارکنان در برنامه ریزی و اجرا مشارکت خواهند داشت.
شرکتهای بزرگتر اغلب بخشهای بازاریابی دارند که به ایجاد کمپینهای تبلیغاتی اختصاص داده شدهاند که از بازاریابی سنتی استفاده میکنند.
اولین قدم در توسعه یک طرح، انتخاب چاپ، پخش، پست مستقیم یا بازاریابی تلفنی است.
این انتخاب به بودجه و پیام بازاریابی منتقل شده بستگی دارد.
به عنوان مثال، فروشگاهی که فروش را اعلام می کند، از استراتژی های تاثیر فوری تری مانند پخش یا چاپ استفاده می کند، در حالی که کسب و کاری که یک کمپین آگاهی عمومی راه اندازی می کند، ممکن است پست مستقیم را انتخاب کند که برای مدت زمان طولانی تری در دست مصرف کنندگان می ماند.
برای بازاریابی چاپی و پخش، کسب و کار باید ترتیب خرید فضای تبلیغاتی را بدهد. زمان انجام این مرحله بستگی به زمان تحویل یا مدت زمان خرید فضای تبلیغاتی دارد.
برخی از رسانه های چاپی، مانند مجلات پرتیراژ، چندین هفته زمان ارائه دارند. به عنوان مثال، یک آگهی در مجله Sports Illustrated باید حداقل پنج هفته قبل و بیشتر برای قرار دادن حق بیمه رزرو شود.
سایر بازارها زمان کوتاه تری دارند، برخی از روزنامه ها امکان قرار دادن آگهی در روز بعد را دارند.
توسعه مواد بازاریابی نیز بسته به شکل متفاوت است.
پست مستقیم و کمپین های چاپی نیاز به طراحی گرافیکی و کپی رایتینگ دارند. برای بازاریابی تلفنی، تبلیغکنندگان یک اسکریپت مینویسند تا نمایندگان فروش (یا شرکت بازاریابی تلفنی برونسپاری شده) آن را دنبال کنند.
تبلیغات رادیویی ممکن است یا تولید و از پیش ضبط شده باشند، یا توسط شخصیتهای پخشکننده فیلمنامه و خوانده شوند.
در نهایت، تبلیغات تلویزیونی می تواند توسط بخش بازاریابی نوشته شود و در داخل تولید شود، یا با شرکت های سازنده قرارداد بسته شود.