مارکتینگ یا بازاریابی چیزی فراتر از تبلیغاتی است که در رادیو یا بیلبوردها می شنوید و می بینید .
مارکتینگ به تمام فعالیت هایی اطلاق می شود که یک شرکت برای تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات به مصرف کنندگان انجام می دهد. که شامل تبلیغات، فروش و ارائه محصولات به مصرف کنندگان و یا سایر مشاغل است. برخی از بازاریابی ها توسط شرکت های وابسته مانند آژانس های تبلیغاتی به نمایندگی از یک شرکت انجام می شود.
کانون آگهی و تبلیغات سورنو می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.
افرادی که در بخش بازاریابی و تبلیغات یک شرکت کار می کنند به دنبال جلب توجه مخاطبان بالقوه از طریق تبلیغات هستند. تبلیغات برای مخاطبان خاصی هدف قرار می گیرد. و برای تبلیغات از افراد مشهور، عبارات یا شعارهای جذاب، بسته بندی های به یاد ماندنی یا طرح های گرافیکی می توان استفاده کرد.
P4 یا آمیخته بازاریابی
محصول، قیمت، مکان و تبلیغ چهار P بازاریابی هستند. چهار P در مجموع ترکیب ضروری یک شرکت برای بازاریابی یک محصول یا خدمات را تشکیل می دهند. نیل بوردن ایده آمیخته بازاریابی و مفهوم چهار P را در دهه 1950 رایج کرد.
«آمیخته بازاریابی» ساختاری است که در برگیرندۀ تمام بخشهای بازاریابی یک کسب و کار است : محصول (Product) ، قیمت (Price) ، مکان توزیع ( Place) و ترویج (Promotion).
با توجه به شروع تمام این کلمات با حرف P، این ساختار 4P نامیده میشود.
آمیخته بازاریابی چهار پی یعنی: محصول مناسب را در مکان و زمان مناسب، با یک قیمت مناسب به دست مشتری برسانیم.
بازاریابی به طور کل ، به دنبال دریافت محصول یا خدمات، شناسایی مشتریان ایده آل و جلب توجه مشتریان به محصول یا خدمات موجود است.
درک مارکتینگ یا بازاریابی
بازاریابی به عنوان یک رشته شامل تمام اقداماتی است که یک شرکت برای جذب مشتریان و حفظ روابط با آنها انجام می دهد. شبکهسازی با مشتریان بالقوه یا مشتریان قبلی نیز بخشی از کار است .
در ابتدایی ترین سطح، بازاریابی به دنبال تطبیق محصولات و خدمات یک شرکت با مشتریانی است که می خواهند به آن محصولات دسترسی داشته باشند. تطبیق محصولات با مشتریان در نهایت سودآوری را تضمین می کند.
محصول (Product)
محصول مهمترین پی است . تمام فعالیتهای بازاریابی با محصول شروع میشود. محصول به کالا یا مواردی اشاره دارد که کسب و کار قصد دارد به مشتریان ارائه دهد. محصول همیشه یک موجودیت فیزیکی نیست و تمام جنبههای ملموس و ناملموس مانند خدمات، شخصیت، سازمان و ایدهها را در بر میگیرد.
بدون محصول، ما چیزی برای ارزش گذاری، تبلیغ یا عرضه نداریم. بنابراین، از تمام چهار P، محصول، اصلیترین P است.
ما در محصول به دنبال رفع نیاز بازارهستیم .که تا نیاز بازار و تقاضای مصرف کننده برای استفاده بیشتر از محصول موجود را برآورده کنیم .
قبل از اینکه بازاریابان بتوانند کمپین مناسبی را آماده کنند، باید به این سوالات پاسخ دهند و بدانند که چه محصولی بیشترین فروش را دارد ، چه مزیت رقابتی بین محصولات خود و دیگر رقبا وجود دارد ،وجه تمایز محصولات خود با دیگر محصولات چیست، و آیا محصول جایگزینی در بازار وجود دارد؟
و بعد ازآن به اجرا و برنامه ریزی کمپین بپردازند.
قیمت (Price)
قیمت ارزش پولی است که مشتری باید برای خرید محصول یا دریافت خدمات یک شرکت پرداخت کند . این مساله جزء حیاتی درآمدزای یک شرکت است .
قیمت به این اشاره دارد که شرکت ،محصول را با چه قیمتی به فروش می رساند . هنگام تعیین قیمت، شرکت ها باید قیمت تمام شده واحد، هزینه های بازاریابی و هزینه های توزیع را در نظر بگیرند . شرکت ها باید قیمت محصولات رقیب در بازار را در نظر بگیرند و اینکه آیا قیمت پیشنهادی آنها برای ارائه یک جایگزین معقول برای مصرف کنندگان کافی است یا خیر.
مکان(Place)
مکان به توزیع محصول اشاره دارد. که همان انتقال مالکیت محصول از سازنده به مشتری است . نکته کلیدی این است که شرکت ، از چه طریقی محصول را به فروش خواهد رساند. از طریق یک فروشگاه فیزیکی، آنلاین یا از طریق هر دو کانال توزیع . مهم ترین مساله، توزیع محصول در محلهای مناسب است. اینکه چه کانالی برای عرضۀ محصول (کالا یا خدمات) شما بهتر است، به نوع کسبوکار و بازار هدف شما بستگی دارد .
اینکه محصول وقتی در ویترین فروشگاه فروخته میشود، چه سود و درامدی دارد و چقدر مورد توجه مشتریان قرار میگیرد ویا هنگامی که به صورت آنلاین فروخته می شود، چقدر مورد استقال قرار میگیرد و چه مقدار مشتری وفادار به شرکت افزوده می شود .
ترویج
Promotion، چهارمین P، کمپین ارتباطات بازاریابی یکپارچه است.
این P احتمالاً همان چیزی است که از ابتدا انتظار داشتید. تبلیغات مستلزم هرگونه تبلیغات آنلاین یا چاپی، رویداد یا تخفیفی است که تیم بازاریاب شما برای افزایش آگاهی و علاقه به محصول شما ایجاد می کند و در نهایت منجر به فروش بیشتر می شود.
این مرحله ، مرحلۀ حیاتی است ! در این مرحله شما باید دربارۀ محصولتان صحبت و آن را تبلیغ کنید . پروموشن شامل فعالیت های مختلفی مانند تبلیغات، فروش، تبلیغات فروش، روابط عمومی، بازاریابی مستقیم، حمایت مالی و بازاریابی چریکی است .

مارکتینگ
انواع بازاریابی
تکنیک های مختلفی وجود دارد که یک شرکت می تواند از آنها استفاده کند. موثرترین استراتژی های بازاریابی آنهایی هستند که مبتنی بر تحقیقات دقیق و درک مخاطبان هدف هستند. در اینجا چند نمونه از تاکتیک های رایج بازاریابی دیجیتال را با هم مرور می کنیم.
7 شکل محبوب بازاریابی دیجیتال
دیجیتال مارکتینگ شامل تمام استراتژی های بازاریابی است که در قالب دیجیتال اجرا می شوند. که به هفت شکل آن که فقط به صورت آنلاین انجام می شود پرداخته ایم:
1-بازاریابی درونگرا
بازاریابی درونگرا یا ربایشی یکی از روشهای بازاریابی است که با ایجاد تجربههای ارزشمند برای مخاطب، تلاش میکند تاثیر مثبت و خوبی هم بر مخاطبان شما و هم بر کسبوکارتان بگذارد. بازاریابی درونگرا به شما کمک میکند با خلق محتوایی درخور و متناسب با نیاز کاربر، توجه او را به سمت کسبوکار خود جلب کنید. پس از جذب کاربران، لازم است با استفاده از انواع بازاریابی دیجیتال تعامل خود را با آنها افزایش دهید و با خلق ارزش مستمر آنها را در حلقهی مخاطبان خود نگه دارید. در نهایت با ارائه خدمات متناسب با نیاز و علاقهی مخاطبان، آنها را به مشتریانی راضی و وفادار تبدیل کنید.
2. بازاریابی موتورهای جستجو
بازاریابی موتورهای جستجو استراتژی استفاده از موتورهای جستجو مانند گوگل است. بازاریابی موتورهای جستجو می تواند شامل تبلیغات پولی مانند تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) و پست های پیشنهادی باشد. همچنین میتواند شامل استراتژیهای سئوی ارگانیک، مانند ایجاد محتوای بهینهسازی شده به امید کسب رتبه بالا در گوگل باشد.
3.بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا (Content Marketing) یکی از زیرمجموعههای مهم دیجیتال مارکتینگ محسوب میشود. و فرایندی در کسب و کار است که به تولید محتوای گیرا و مجابکننده و توزیع آن برای جلب توجه، جذب و درگیرکردن یک گروه مشخص هدف از مخاطبان، با هدف برانگیختن اقدامهای سودآور در مشتریان میپردازد.
که شامل ایجاد محتوا، مانند کتاب های الکترونیکی یا وبینارها، برای تشویق مشتریان بالقوه به تعامل بیشتر با برند شما است.
4.بازاریابی وابسته
بازاریابی وابسته یکی از انواع بسیار کارآمد بازاریابی است، این روش فرایندی است که طی آن یک شرکت وابسته در قبال بازاریابی محصولات شخص یا شرکت دیگر و فروش آن ها، کمیسیون دریافت می کند. این شرکت محصولی را که می تواند برای آن بازاریابی کند را پیدا می کند، سپس آن محصول را تبلیغ می کند و از هر فروش آن درصدی از سود را به عنوان کمیسیون دریافت می کند. بازاریابی وابسته اینترنتی می تواند از طریق لینک هایی بین وب سایت های دو شرکت ارائه دهنده محصول و شرکت بازاریاب انجام شود، این روش یک تاکتیک محبوب برای افزایش فروش و ایجاد درآمد قابل توجه آنلاین است.

marketing
5- بازاریابی رسانه های اجتماعی
بازاریابی رسانه های اجتماعی از پلتفرم های رسانه های اجتماعی به عنوان یک کانال کلیدی برای به اشتراک گذاری پیام های شما استفاده می کند. بازاریابی رسانه های اجتماعی می تواند تبلیغات پولی، محتوای ارگانیک یا محتوای تولید شده توسط کاربر باشد. و معمولاً توسط مشاغل تجارت الکترونیک استفاده می شود.
6.بازاریابی ایمیلی
بازاریابی ایمیلی یک استراتژی است که در آن شما پیام های بازاریابی بالقوه را از طریق ایمیل به مشتریان بالقوه ارسال می کنید. و یکی از موثرترین راه ها برای اطمینان از رسیدن به بازار هدف است. یکی از مزایای عمده بازاریابی ایمیلی این است که به راحتی می توان نوعی تقسیم بندی را در پیام های بازاریابی خود پیاده سازی کرد. اگر میخواهید آزمایش کنید که کدام مخاطب به پیامهای خاصی پاسخ میدهد، این یک استراتژی خوب برای استفاده است .
7.بازاریابی موبایلی
بازاریابی موبایلی به هر فعالیت تبلیغاتی که باعث نمایش دادن محصولات و خدمات شما از طریق دستگاه های تلفن همراه مانند تبلت ها و تلفن های هوشمند به کاربران شود گفته می شود. و شامل ارسال پیام از طریق اعلان های یا پیام های متنی است .
از این تاکتیک می توان برای دستیابی به اهداف مختلف استفاده کرد، مانند تشویق باز شدن اپلیکیشن ها برای افزایش کاربران فعال روزانه یا اشتراک گذاری کوپن ها با تخفیف، مانند ایمیل. نقطه ضعف این شکل از بازاریابی این است که شما به شماره تلفن مشتریان نیاز دارید و دریافت این اطلاعات سخت تر از آدرس ایمیل است.

مارکتینگ
بازاریابی و تبلیغات
بازاریابی مستلزم توسعه محصول، تحقیقات بازار، توزیع محصول، استراتژی فروش، روابط عمومی و پشتیبانی مشتری است. و در تمام مراحل فروش یک کسب و کار ضروری است و میتواند از پلتفرمها، کانالهای رسانههای اجتماعی و تیمهای متعدد درون سازمان خود برای شناسایی مخاطبان خود، برقراری ارتباط با آنها، تقویت صدای آن و ایجاد وفاداری به برند در طول زمان استفاده کند.
از سوی دیگر، تبلیغات تنها یکی از اجزای بازاریابی است. این یک تلاش استراتژیک است که معمولاً برای گسترش آگاهی از یک محصول یا خدمات به عنوان بخشی از اهداف کل نگرتر ذکر شده است.
فرض کنید یک کسبوکار در حال عرضه یک محصول کاملاً جدید است و میخواهد کمپینی ایجاد کند که آن محصول را به پایگاه مشتریان خود تبلیغ کند. کانال های انتخابی این شرکت فیسبوک، اینستاگرام، گوگل و وب سایت شرکت آن است. از همه این فضاها برای حمایت از کمپینهای مختلف خود در هر سه ماهه استفاده میکند و از طریق آن کمپینها سرنخ ایجاد میکند.
برای پخش راهاندازی محصول جدید خود، راهنمای محصول قابل دانلود را در وبسایت خود منتشر میکند، ویدیویی را در اینستاگرام پست میکند که محصول جدید خود را نشان میدهد، و روی یک سری نتایج جستجوی حمایتشده در Google سرمایهگذاری میکند که ترافیک را به صفحه محصول جدید در وبسایت خود هدایت میکند.
حال کدام یک از تصمیمات بالا بازاریابی و کدام تبلیغات بوده است؟
تبلیغات در اینستاگرام و گوگل انجام شد. اینستاگرام عموماً یک کانال تبلیغاتی نیست، اما زمانی که برای برندسازی استفاده میشود، میتوانید پایگاهی از فالوورها را ایجاد کنید که هر از گاهی برای اعلام محصول آماده میشوند. گوگل قطعا برای تبلیغات در این مثال استفاده شده است. این شرکت با تبلیغات کلیکی شخص را به وب سایت خود هدایت میکند و ترافیک ایجاد میکند .
بازاریابی در کجا انجام شد؟ این یک سوال ترفندی بود، زیرا بازاریابی کل فرآیند بود. این شرکت با همسو کردن اینستاگرام، گوگل و وب سایت خود حول یک ابتکار متمرکز بر مشتری، یک کمپین بازاریابی سه قسمتی را اجرا کرد که مخاطبان خود را شناسایی کرد، پیامی برای آن مخاطب ایجاد کرد و آن را در سراسر صنعت ارائه کرد تا تأثیر آن را به حداکثر برساند.